Dissabte, 24 de setembre de 2022  -  12 h migdia

Presentació del llibre Després del silenci amb l'autor, Enric Molla Trunas

Tast de llibres

A Tast de llibres presentem Després del silenci amb l'autor, Enric Molla Trunas i l'autora del pròleg, la periodista celonina, Sara González MuñozCartell Enric Molla

La Transició és el període comprès entre la fi de la dictadura franquista i el restabliment de les institucions democràtiques a l’Estat espanyol, que nosaltres situem entre els anys 1975 i 1981. Aquest pas de la dictadura a la democràcia va comportar canvis polítics, socials i econòmics significatius: nous polítics i nous ajuntaments, les classes de català, la recatalanització dels noms dels carrers, els mítings, les lluites de poder, la repressió encara... Tots aquests esdeveniments es van viure a Sant Celoni d’una manera peculiar.

Després del silenci és una contextualització entre els esdeveniments històrics d’àmbit general que va comportar la Transició i els més pròxims. Uns esdeveniments, aquests, que recorden i expliquen vuit dels seus protagonistes: Joan Agustí, Martí Boada, Joan Castaño, Ferran Catarineu, Joan Coll, Xavier Monclús, Jordi Purtí i Pep Tarragó. 

Amb la col·laboració de la llibreria Alguer7

A la sala Bernat Martorell (can Ramis)

Lloc: Sala Bernat Martorell de Can Ramis
Organitza: Biblioteca l'Escorxador
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina