17/10/2022

Enriqueta Amadó i Badó Renau escollits Bosquerola i Bosquerol de l'any 2022

Bosquerol2El premi Bosquerol de l’any 2022 ha estat atorgat a la parella celonina de l'Enriqueta Amadó i en Badó Renau, per la seva trajectòria en defensa de les causes justes a favor de la solidaritat, la cultura, el territori i el medi ambient, amb un tarannà discret i modest. El seu activisme és el que a les Nacions Unides se'n denomina els Silent Partners, lluitadors silenciosos.

Bosquerol1El lliurament del premi es farà el proper divendres 21 d'octubre en l'acte d'inauguració de la Setmana del Bosc a la Sala gran del Teatre Ateneu, que inclourà un concert per a orquestra amb música i direcció de Josep M. Aparicio, que interpretarà la peça orquestral Ferro.

Enriqueta Amadó i Badó Renanu han rebut la notícia de la mà de l'alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia, la 1a tinenta d'alcalde i regidora d'Afers Socials i Habitatge, Magalí Miracle, el naturalista Martí Boada i el president del Cercle Econòmic i Social Baix Montseny, Joaquim Deulofeu. La parella pren el relleu d'altres il·lustres premiats, com Lluís Ibern, Tortell Poltrona, la biòloga Carme Rosell i el poeta i artista Perejaume.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina