19/10/2022

Es presenta la 2a edició d'El Bosc i els Sentits, la mostra d'art de la Setmana del Bosc

Bosc i sentitsAquest dissabte 22 s'inaugura la 2a edició d'El Bosc i els Sentits, un recorregut per 9 instal·lacions artístiques al barri de la Força i a l'arbreda del Pertegàs, en el marc de la Setmana del Bosc.

Enguany, la mostra artística tindrà dos espais: la plaça del Bestiar, com l'any passat, on exposaran les seves propostes 8 artistes reconeguts del territori, i l'arbreda del Pertegàs, on s'instal·larà un Land Art, la proposta que han preparat els alumnes de Batxillerat Artístic de l'Institut Baix Montseny. L'espai de la plaça del Bestiar acull les instal·lacions d'Ignasi Deulofeu, Alexandra Ortiz (SAN Art Visual), Miquel Deulofeu, Núria Rossell, Anna Sorribas Cervantes, Yumna Alsawi, Jordi Pastells i Marina Vallo.

Els actes de presentació d'ambdós espais es faran el dissabte 21 d'octubre en l'horari següent:

  • a les 12 h, presentació del Land Art a l'arbreda del Pertegàs
  • a les 19 h, presentació i itinerari El Bosc i els Sentits, a les 19 h a la plaça del Bestiar, davant el recinte de la Torre de la Força

Les obres romandran exposades al públic fins al 13 de novembre, i hi haurà visites guiades on cada artista comentarà la seva obra el diumenge 30 d'octubre i el dissabte 12 de novembre a les 6 de la tarda, a la plaça del Bestiar, davant del recinte de la Força.

Us hi esperem!

 

Més informació en aquest Tríptic

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina