18/04/2023

Sant Celoni es prepara per celebrar el Dia internacional de la dansa

Més de 500 persones, des d'infants de 3 anys a gent adulta, estan vinculades a escoles de dansa i entitats del municipi
Presentació DID

Presentació DIDAmb la implicació de les escoles de dansa del municipi, Sant Celoni es prepara per celebrar el Dia Internacional de la Dansa amb diferents activitats programades des del 19 d'abril al 7 de maig.  A Sant Celoni, més de 500 persones, des d'infants de 3 anys a gent adulta, estan vinculades a escoles de dansa i entitats.

A la presentació del programa d'actes, a la Casa de la Vila, l'alcalde Raül Garcia ha recordat la importància de la dansa al municipi, ha posat en valor el gran talent que tenim a casa i ha agrait la feina de les professionals que estan al capdavant vivint la dansa també des d'una vessant pedagògica. Quatre referents de la dansa al municipi: Marga Pastells, Margarita Ponce, Núria Ventura i Esther Cortés han explicat la seva implicació en la diada i han coincidit en reivindicar una major presència de la dansa a les escoles.

cartell DID generalDemà dimecres 19 d'abril començaran els tallers de dansa als centres educatius de la mà de l'Escola de Dansa Contrajazz per preparar una coreografia col·lectiva amb l'alumnat de 4t i 5è de Primària. Aquesta coreografia participativa es ballarà al carrer divendres 28 d'abril a les 5 de la tarda a la plaça de la Vila.  Durant l'acte, organitzat per TALP i Contrajazz, també es llegirà el manifest del DID i acturarà La Fresch Company.

Dissabte 29 d'abril, l'Escola de Dansa Núria Ventura aproparà la dansa al carrer amb una mostra a la plaça de l'Església a partir de les 11 h. 

Diumenge 7 de maig, el Teatre Ateneu aplegarà dos actes: a les 11 h, Núria Ventura i Margarita Ponce comparteixen l'art de la dansa, amb entrada gratuïta, i a les 17 h, 9a Trobada d'escoles de dansa amb  la participació d'alumnat des les escoles: Escola de dansa Contrajazz, Escola de dansa Esther Cortés, So fresh company, Tot Dansa (Santa Maria de Palautordera), Petit Pas (Sant Esteve de Palautordera), Tempo Ballet (Vic), Universal Dance School (Malgrat i Tordera), Heidi Consegal (Mataró). L'entrada val 5 euros.

A més, del 24 al 28 d'abril, portes obertes a l'Escola de Dansa Núria Ventura i Margarita Ponce Estudi de Dansa, i de cara al mes de juny, classes gratuites amb reserva de plaça prèvia.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina