30/05/2023

Avança la construcció del carril per a bicicletes i vianants entre Sant Celoni, la Batllòria i Riells i Viabrea

Es preveu que comencin durant els propers mesos
Carril bici C-35

Carril bici C-35El projecte de construcció del carril per a bicicletes i vianants paral·lela a la C-35 entre Sant Celoni, la Batllòria i Riells i la millora del ferm en aquest tram va avançant. El contracte d'execució de les obres ja està licitat i es preveu que comencin durant els propers mesos. 

El Ple municipal celebrat dijous passat 25 de maig va aprovar per unanimitat el conveni pel qual la Generalitat cedirà la titularitat del vial un cop acabin les obres.

La via projectada tindrà 2 metres d'amplada i 6,56 km. de longitud i transcorrerà en un primer tram pel costat sud de la C-35 entre Sant Celoni i la Batllòria, i per l'altre costat en un segon tram de la Batllòria a Riells i Viabrea, pel corredor de la GI-552.

via ciclista c-35El projecte també inclou l'eliminació de l'accés directe de la C-35 a l'empresa Givaudan Ibèrica, SA, considerat conflictiu pel que fa a la seguretat viària. Es crearà un nou accés a través de la carretera del Montnegre, que serà condicionada i facilitarà també l'accés a les altres empreses de la zona i a les urbanitzacions. Segons el conveni, l'Ajuntament de Sant Celoni serà l'encarregat del manteniment d'aquest accés.

 

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina