Divendres, 28 de juliol de 2023  -  2/4 d'11 nit

Les golfes de laFilmo: Do the right thing (1989)

minicicle: In the ghetto

Aquest mes de juliol LaFilmo us proposa dins del minicicle "In the guetto" dues importants pel·lícules dels anys 90 ben vigents, que eduquen, assenyalen amb el dit i furguen en les ferides.

Do the right thing (Fes el correcte) de 1989, del director afroamericà Spike Lee, és un film que ens mostra la història de les tensions racials que envolten una pizzeria de Brooklyn al dia més calorós de l'estiu i ho fa mesclant comèdia, costumisme, crítica social i una direcció vigorosa. Amb un munt d'actors que es varen donar a conèixer i una banda sonora envejable que uneix jazz i hip-hop, el film va ser el primer gran èxit d'Spike Lee, i va resultar un film definitori tant de la seva carrera com de la causa afroamericana, rebent l'honor el 1999 de ser considerada 'cultural, històricament o estèticament significativa' per la Biblioteca del Congrés i sent seleccionada per a la seva conservació al National Film Registry.

I aquest film el passarem a Can Ramis -i si fa bo, a la fresca!- el pròxim divendres 28 de Juliol a les 22.30 h, com sempre amb entrada lliure, presentació i debat posterior.

Lloc: Pati de Can Ramis
Durada: 2 hores aprox
Organitza: laFilmo del Baix Montseny
Preu: Gratuït
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina