Dissabte, 18 de novembre de 2023  -  10 h nit

Cinema: La profecia, de Richard Donner (1976)

VaDeRetro! (3a ed.) El millor cinema fantàstic i de terror, a la Filmo

la profecia

La profecia (The Omen) és una coproducció britànica-nord-americana de terror, dirigida per Richard Donner el 1976 amb Gregory Peck i Lee Remick com a protagonistes.

Robert, un diplomàtic nord-americà destinat a Roma, queda copsat quan la seva muller dona a llum un nen mort, i decideix adoptar a Damien, un altre nadó acabat de néixer que li és proporcionat al mateix hospital. A mesura que passen els anys i els esdeveniments al voltant de Damien es van succeint de manera sospitosa, Robert s'adona que el seu fill adoptiu podria ser l'Anticrist.

Juntament amb La llavor del diable i L'exorcista, La profecia és una de les produccions de terror sobrenatural de qualitat realitzades als setanta, amb escenes impactants que ja pertanyen a la posteritat i amb una banda sonora icònica amb la que Jerry Goldsmith va guanyar un Òscar. El film va suposar el primer gran èxit de Richard Donner, un professional vingut de la televisió que amb el temps seria responsable de títols tan populars com Superman, Lady Falcó, Goonies o de la saga Arma Letal.

I com a colofó, la passarem a la capella de la Rectoria Vella de Sant Celoni (amb reserva prèvia al whatsapp 647972156) el pròxim dissabte 18 de novembre a les 22 h. Com sempre amb entrada lliure, presentació, subtítols i posterior debat.

Lloc: Església de Sant Martí (Rectoria Vella)
Durada: 2 hores aprox
Organitza: laFilmo del Baix Montseny
Preu: Entrada lliure
la profecia
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina