18/01/2024

Afectacions a la mobilitat per accedir a les urbanitzacions del Montnegre i als polígons industrials

Actualment, els vehicles que surten de les urbanitzacions i dels polígons en direcció a Sant Celoni no poden girar a l'esquerra i s´han de desplaçar fins a la rotonda de Gualba per canviar de sentit

obres c35Segons informa el Departament d’Infraestructures de la Generalitat de Catalunya, les obres que s’estan portant a terme a la C-35 han obligat a modificar temporalment els accessos a les urbanitzacions de Can Coll, Cal Batlle i Boscos de Montnegre i a les empreses dels polígons industrials per garantir la seguretat viària. Actualment, els vehicles que surten de les urbanitzacions i dels polígons en direcció a Sant Celoni no poden girar a l'esquerra i s’han de desplaçar fins a la rotonda de Gualba per canviar de sentit.

 La direcció de l’obra ha confirmat la priorització dels treballs en aquest tram amb la voluntat que a finals de febrer ja es pugui habilitar novament el trànsit, tot i que encara mancaran els acabats.

 Durant aquest mes i mig, s’ha habilitat un accés exclusiu per l’entrada i sortida dels efectius de bombers en cas d’emergència.

Les obres que s’estan executant al seu pas pel municipi amb la construcció de dobles carrils, la rotonda de la Forestal i la construcció del carril per a bicicletes i vianants de Sant Celoni a la Batllòria i Riells, suposaran un pas molt important en la transformació i millora de la seguretat viària a la C-35.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina