Dijous, 31 de juliol de 2008  -  10 h nit

Txo Titelles: Cabaret Armando Rissotto

Dijous a la fresca

Dijous a la fresca: cabaret Armando RissottoArmando Rissotto, cuiner frustat i rentaplats vocacional, fart de ser la riota dels seus companys de cuina, decideix crear
el seu propi menú en el món de l´espectacle. Un bon dia, tot fent cua a l´oficina de l´atur, va trobar els ingredients adequats per a la creació del seu Menú Especial.

MENÚ ESPECIAL “ARMANDO RISSOTTO”
entrants: Ràpid i lleuger flamejant de Monocicle René Bombier
1r plat: Amanida de cantautor a la vinagreta Menudo Tremendo
2n plat: Pasta de full de fumats màgics Mario Esconde
postres: Crema musical amb bombons de licor Marie Albacete
cafè d´alta volada en un núvol de llet Air Matias

Aquest menú, elaborat amb les millors estrelles del moment, ens aporta un gran poder energètic i ens allibera de les
toxines de la rutina diària i ens deixa una sensació de benestar i felicitat.
Bon profit!

Lloc: Plaça de la biblioteca
Durada: ' 50 min.
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina