27/02/2024

Obert el termini per sol·licitar ajuts per al pagament del lloguer a majors de 65 anys

habitatgeJa s'ha obert la convocatòria de subvencions que atorga la Generalitat de Catalunya per al pagament del lloguer o preu de cessió d'habitatge o habitació per a l'any 2024 a persones de més de 65 anys.

Els ajuts al pagament del lloguer estan destinats a persones que no es troben en risc imminent d’exclusió, però que necessiten un ajut per poder seguir residint en l’habitatge on viuen. Per tant, són una eina per a prevenir el risc d’exclusió residencial de les famílies amb menys recursos. 

El termini per presentar les sol·licituds ja està obert i finalitzarà el dimecres 27 de març de 2024 a les 3 de la tarda. Les podeu presentar mitjançant imprès normalitzat, degudament formalitzat i signat per la persona sol·licitant per una d’aquestes vies:

  • Electrònicament, a través del web de Tràmits de la Generalitat de Catalunya
  • A l’Oficina Local d’Habitatge, a l'edifici Puigdollers (c. Grup Escolar, 6)
  • A l'Agència de l'Habitatge de Catalunya

Els ingressos màxims de la unitat de convivència no poden excedir els 24.301,57 € i enguany s’acrediten amb el període impositiu de l'exercici 2022. La dotació pressupostària total d'aquestes subvencions és de 19.000.000 €. 

Els ajuts al lloguer de la Generalitat s’ajusten a l’esforç que suposa per a cada persona el pagament del lloguer en funció dels ingressos, amb un màxim de 200 euros i un mínim de 20 euros al mes. També tenen en compte la situació geogràfica de l’habitatge.

Si teniu algun dubte o necessiteu més informació, contacteu amb:

Oficina local d'Habitatge
c. Grup Escolar, 6 (Edifici Puigdollers)
tel. 93 864 12 24
a/e: habitatge@santceloni.cat

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina