06/03/2024

S'obre el període de preinscripció als centres educatius per al curs 2024-2025

inici preinscripció escolarLes preinscripcions als centres educatius per al curs 2024-2025 s'obriran aquesta setmana. Els terminis per fer els tràmits són els següents:

  • del 6 al 20 de març per segon cicle d'Educació Infantil i Primària (de I3 a 6è)
  • del 8 al 20 de març per Educació Secundària Obligatòria

Les sol·licituds s'han de fer en línia, a aquest enllaç o si no disposeu d'eines informàtiques, us heu d'adreçar al centre educatiu que trieu com a primera opció per poder entregar la documentació.

Oferta de places
Es pot consultar l'oferta de places per centres i curs al web de cada escola i en aquest enllaç. A més, a la guia educativa trobareu l'oferta educativa del municipi amb tota la informació dels centres educatius dels 0 als 18 anys, per al curs 2024-2025.

Novetats en les zones educatives de Sant Celoni
Per aquest curs 2024-2025 com a novetat, Sant Celoni i la Batllòria són dues zones educatives diferenciades per tal de millorar l’escolarització equilibrada de l’alumnat.

  • Zona Sant Celoni, formada per tots els centres educatius que estan al nucli de Sant Celoni
  • Zona la Batllòria, formada per l’escola Montnegre de la Batllòria

En aquestes zones s’aplica el criteri de la proximitat del domicili o el lloc de treball al centre educatiu en el procés d’admissió. És a dir, quan el domicili de la persona sol·licitant es­tigui en la zona educativa del centre tindrà 30 punts.

Les famílies residents a la Batllòria tindran 30 punts si op­ten per l’escola Montnegre de la Batllòria perquè el seu domicili pertany a la mateixa zona educativa. En canvi, si una família resident a la Batllòria vol optar per una escola de Sant Celoni no tindrà els 30 punts. En cas que el pare, mare, tutor/a legal treballi a Sant Celoni obtindrà 20 punts, i si no, 10 punts.

Les famílies celonines que optin per l’Institut Escola La Tordera han de tenir en compte que aquest centre educatiu pertany al territori de Santa Maria de Palautordera, per tant, no tindran els 30 punts de proximitat perquè pertany a una altra zona educativa. En cas que el pare, mare, tutor/a legal treballi a Santa Maria de Palautordera obtindrà 20 punts, si no, 0 punts.

Podeu consultar els criteris d'assignació de la plaça aquí

Podeu consultar la documentació necessària per fer la sol·licitud de preinscripció aquí

Per a més informació, adreceu-vos a
L'Oficina Municipal d'Escolarització 
educació@santceloni.cat
tel. 93 864 12 13

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina