11/03/2024

Obert el termini per sol·licitar ajuts per al pagament del lloguer a joves fins a 35 anys

clausJa s'ha obert la convocatòria de subvencions que atorga la Generalitat de Catalunya per al pagament del lloguer per a joves que tinguin 35 anys o menys (en data del 26/02/2024) que siguin titulars d'un contracte de lloguer o cessió d'ús d'un habitatge o d'una habitació que constitueixi el seu domicili habitual i permanent en el territori de Catalunya.

El termini de presentació de sol·licituds s'inicia avui dilluns, 11 de març de 2024, i finalitzarà el 12 d'abril a les 3 de la tarda. Les podeu presentar mitjançant imprès normalitzat, degudament formalitzat i signat per la persona sol·licitant per una d’aquestes vies:

  • Electrònicament, a través del web de Tràmits de la Generalitat de Catalunya
  • A l’Oficina Local d’Habitatge, a l'edifici Puigdollers (c. Grup Escolar, 6)
  • A l'Agència de l'Habitatge de Catalunya

Els ingressos màxims de la unitat de convivència no poden excedir els 24.301,57 € i enguany s’acrediten amb el període impositiu de l'exercici 2022. Excepcionalment, quan la persona sol·licitant acrediti disposar d’una vida laboral a partir de l’any 2023, s’admetran els ingressos de l’exercici 2023. La dotació pressupostària total d'aquestes subvencions és de 29.000.000 €.

Si en un mateix habitatge conviuen diverses persones i el sol·licitant és l’únic titular del contracte, es tindran en compte els ingressos de tota la unitat de convivència. Si hi ha més d’un titular, es tindran en compte els ingressos individuals.

Si teniu algun dubte o necessiteu més informació, contacteu amb:

Oficina d'Habitatge
c. Grup Escolar, 6 (Edifici Puigdollers)
tel. 93 864 12 24
a/e: habitatge@santceloni.cat

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina