13/05/2024

Infants i famílies gaudeixen de la posada en escena de la cantata de La Clika

390 alumnes de diferents centres educatius del Baix Montseny han participat aquest divendres i dissabte, 10 i 11 de maig, en la 3a edició de la cantata de La Clika al Teatre Ateneu. Durant dos trimestres, els alumnes de 2n de Primària de diverses escoles de Sant Celoni (Institut Escola La Tordera, Escola Soler de Vilardell, Institut Escola Pallerola, Escola Cor de Maria, Escola Montnegre, Escola l’Avet Roig) i del Baix Montseny (Escola Trentapasses, Escola Aqua Alba, Escola Vallmanya, Escola Fontmartina i Escola Pont Trencat, Escola l'Alzinar, Escola Puig Drau) han après i treballat els continguts de les cançons.

Les lletres parlen de l’amistat i valors universals com l’autoestima, les emocions, l’ecologisme, l’amistat, la cooperació, la igualtat de gènere, l’assetjament i cultura popular.

Aquesta cantata s’emmarca dins el projecte d’activitats educatives d’arts escèniques als centres educatius del Pla Educatiu 360° de Sant Celoni. Està impulsat per les Cases de la Música i compta amb la participació de 10.000 alumnes d’arreu del territori català i andorrà. El projecte té com a objectius bàsics democratitzar l’accés a la formació musical, crear nous públics i donar suport als creadors i a l’escena emergent catalana. Hi participen la Generalitat de Catalunya, Diputacions, Ajuntaments i empreses culturals catalanes.

 

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina