22/05/2024

L'alumnat de les escoles Soler de Vilardell i Montnegre venen els productes de les seves cooperatives al Mercat setmanal

Els alumnes de 5è de primària de l'Escola Soler de Vilardell i l'Escola Montnegre de la Batllòria han venut els seus productes al Mercat setmanal avui dimecres 22 de maig de 2024. Els productes que els joves han posat a la venda procedeixen d'un treball previ a l'escola, amb el qual els alumnes han après a constituir una cooperativa, a fer el màrqueting, a fabricar els prototips i crear els productes, a donar-los un nom i, finalment, a vendre'ls en una parada al Mercat setmanal.

La major part dels diners recollits en la venda de productes de les dues cooperatives, SVCoop i Inventi Pensa, es destinaran a entitats sense ànim de lucre.

Aquest any és la dotzena edició de Cultura Emprenedora a l'Escola al nostre municipi, un projecte destinat als alumnes de cicle superior d'educació primària i promogut per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament.

Els alumnes de l'Escola Soler de Vilardell han explicat a Punt 7 ràdio tot el procés que han portat a terme. Podeu escoltar el programa que han elaborat aquí

COOPERATIVESCOOPERATIVES
COOPERATIVESCOOPERATIVESCOO
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina