Divendres, 28 de juny de 2024  -  2/4 de 7 tarda

Projecció del curtmetratge de ciència-ficció Rites of Passage i debat posterior amb el director, Richard Stanley

Activitat d'inauguració de la Marató de les 24H de Terror i Fantàstic de laFilmo del Baix Montseny

Sessió d'inauguració del SanGceloni amb la projecció del curtmetratge de ciència-ficció Rites of Passage que comptarà amb la presència del director Richard Stanley i un debat posterior.  En aquest acte Stanley donarà el tret de sortida a la Marató de 24 hores de Terror i Fantàstic de laFilmo del Baix Montseny.

A Rites of Passage un home modern està turmentat per records d'una vida anterior com a cavernícola primitiu que va viure en un món passat hostil. Richard Stanley, cineasta sud-africà, es va erigir per dret propi en una de les veus més interessants i personals dins del cinema de ciència-ficció amb la seva òpera prima, el llargmetratge Hardware: Programat per matar (1990),  i, posteriorment, també amb un altre llargmetratge, Dust Devil (1992). Ambdues pel·lícules, amb el temps, han esdevingut veritables films de culte.
Stanley també ha tingut una implicació important al món musical, treballant amb grups com Fields of the Nephilim, Public Image Limited o Marillion. De fet, a la seva pel·lícula Hardware: Programat per matar podem trobar cameos d'artistes de la talla d'Iggy Pop. Després de més de 20 anys allunyat de la direcció, Richard Stanley ha tornat a escena amb una adaptació del genial Lovecraft; el llargmetratge Color out of space, protagonitzada per Nicolas Cage i que actualment es pot veure en algunes plataformes de streaming.

 L'entrada és lliure, però és obligatori reservar plaça aquí

Lloc: Teatre Ateneu, Sala Lluís Giró
Durada: De les 18.30 a les 20 h
Organitza: Associació Cultural LaFilmo del Baix Montseny
Preu: Entrada lliure però cal reservar plaça
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina