Dissabte, 22 de juny de 2024  -  8 h matí

Caminant per la vall de Santa Fe amb el Banc del Temps

Caminades del Banc de Temps

El recorregut d'anada i tornada a Santa Fe es farà en cotxe compartit. Les despeses de cotxe es comparteixen comptant 0,25 €/km per vehicle. Quan feu la inscripció, aviseu si portareu cotxe.

Recorregut:
Arribant a Santa Fe, mirarem d'aparcar a Can Cassades, i si comença a estar ple, en el pàrquing del restaurant Avet Blau.
Davant de Can Cassades travessarem la carretera i passarem per la Fageda Gran fins a la Font de Passavets. Allà tornarem a travessar la carretera cap al Convent i Sot de l'Esteller. Anirem baixant pel Pla del Forn i la Casa Partida. Aquí decidirem si continuem cap al Pantà (escurçant la distància i l'alçada) o pugem cap al pla de Mulladius i els Empedrats per fer el recorregut complet.

El recorregut complet és de 9,3 km de distància i 420 m de desnivell. Aproximadament 4 hores, inclosa la mitja hora de l'esmorzar.
Hi haurà l'opció reduïda: Als 4 km, qui vulgui es podrà quedar passejant per la zona mentre els més caminaires completen el recorregut.

Cal portar: Aigua, esmorzar, barret pel sol i roba adequada al clima del dia. S'aconsella portar bastons, que poden ser de muntanya, marxa nòrdica, o de qualsevol mena. Un bastó a cada mà dona equilibri, seguretat, i ajuda a l'esforç de les cames.

Cal inscripció prèvia aquí

Lloc: Punt de trobada davant de l'estació de RENFE a Sant Celoni
Durada: aproximadament 6 hores
Organitza: Banc de Temps de Sant Celoni
Preu: gratuït, però cal inscriure's
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina