Dijous, 4 de juliol de 2024  -  3 h tarda

Jornada informativa sobre el nou Reglament de facturació electrònica i els ajuts Kit digital

El dijous 4 de juliol, de 3 de la tarda a 2/4 de 5 a la sala Bernat Martorell de Can Ramis tindrà lloc una jornada sobre facturació electrònica organitzada per Oficina Accelera Pime Rural i Pimec amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Celoni, Diputació de Barcelona i Red.es.

La jornada Com t'afectaran els canvis normatius en factures i tiquets de caixa i KitDigital, Ajuts a la digitalització s'adreça a persones autònomes, empreses i comerços, i estarà conduïda per Víctor Blanco, assessor tecnològic de l’Oficina Accelera Pime Rural del Vallès Oriental.

En la sessió s’explicarà com afectaran els canvis normatius de facturació electrònica i què implicarà la seva obligatorietat en les transaccions entre empreses i professionals i en tots els tiquets de caixa emesos per qualsevol establiment de servei o de comerç. També s’explicarà en detall en què consisteix l’ajuda Kit Digital, les diferents tecnologies disponibles en aquest ajut i com accedir a la seva sol·licitud. S’abordarà també com es pot ajudar en la transformació digital dels negocis des de l’Oficina Accelera Pime Rural del Vallès Oriental. 

Més informació aquí 

Podeu inscriure-us aquí

Per qualsevol dubte podeu contactar amb:
empresa@santceloni.cat
93 8641219 (extensió 2026).

Imatge jornada

Lloc: Sala Bernat Martorell de Can Ramis
Durada: 90 minuts
Organitza: Oficina Accelera Pime Rural i Pimec
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina