Consells pel Correfoc de Festa Major

L'Ajuntament posa a disposició del veïnat i els comerços uns cartons per protegir els vidres

cartrons correfocDissabte 31 d'agost i dissabte 7 de setembre, Sant Celoni viurà dos correfocs.

El correfoc infantil i juvenil amb les Espurnes del Montseny començarà a les 10 de la nit de dissabte 31 d'agost i comptarà amb participació dels Ratpenats infernals de Malgrat de Mar. El correfoc amb la Colla de Diables de Sant Celoni començarà a les 11 de la nit del dissabte 7 de setembre amb la colla convidada de Diables de Llavaneres els Banyuts del Casal.

Recorregut correfoc Espurnes: pl. Bestiar, c. Santa Fe, c. Torras i Bages, pl. de la Vila, c. Major i pl. de l'Església.

Recorregut correfoc Diables: pl. Bestiar, c. Sant Joan, c. Sant Jordi, c. Callao, c. Sant Josep, c. Sant Martí, c. Major, pl. Església, c. Major i pl. de la Vila.

D'altra banda, és important que els veïns i comerciants dels carrers per on transcorre el correfoc prenguin mesures per evitar possibles danys materials. Per aquest motiu, l'Ajuntament posa a disposició dels comerços i habitatges uns cartrons per protegir els vidres dels baixos dels edificis. En poden recollir tres per habitatge o comerç a:

  • La Rectoria Vella, dimecres 28, dijous 29 i divendres 30 d'agost, de 8 h a 14 h i també del dimecres 4 de setembre al divendres 6 de 8 a 14 h
  • L'Oficina de Turisme, dissabte 31 d'agost i dissabte 7 de setembre de 10 h a 14 h

Amb la col·laboració de tothom farem una Festa Major més engrescadora, participativa i segura.

Gràcies i bona Festa Major!

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina