sexenniSexenni

Sexenni és un grup de pop que va néixer a Lleida l’any 2019 als soterranis d’un institut, on tres amics es van decidir a gravar una maqueta. Actualment, és una de les darreres sorpreses amb més creixement del panorama musical català, ja que en temps rècord ha esdevingut un dels grups de moda i amb més projecció del país! 
 
L’any 2022 presentaven el seu àlbum de debut, ‘Retrats’ (Delirics, 2022), que ja ha donat a conèixer èxits com ‘De Lao’. Seguidament, aquest passat mes de setembre, la banda de Lleida presentava ‘Supernova’ (Delirics, 2023), el seu segon disc que parla de l’amor, la maduresa i el pas del temps. Un àlbum que segueix una clara línia sonora pop amb influència dels anys 80, on s’aventuren amb temes disco, música d’arrel més festiva i fins i tot, cançons més fosques, introspectives i electròniques, que ja han presentat damunt d’escenaris com el Mercat de Música Viva de Vic o l’escenari d’ELS40 a les Festes de La Mercè de Barcelona.

sexenniDesprés de fer les seves primeres passes com a grup fa poc més de dos anys i esdevenir una de les bandes del moment, Sexenni no ha parat de generar èxits com 'De Lao', 'Per la borda', 'Supernova' o ‘Grup de Pop’, un tema on el grup revelació lleidatà i el duet mataroní de moda, The Tyets, ho estan petant molt i molt fort! Però si algú pensava que amb això la feina estava feta és que no coneix als Sexenni. Els Beatles de Lleida ja tenen cançó d’estiu, i quina cançó! ‘La Faràndula’ arriba amb la calor: una oda a la festa, al bon temps, i a la gresca!

Amb aquesta cançó, el grup reivindica la festa major d’arrel mediterrània, tradicional i de poble, combinant elements del mestissatge amb la música urbana i melodies pop. La lletra narra les diferents perspectives des de les quals es pot viure qualsevol revetlla: des de l’àvia que guanya un pernil a la rifa fins al jove que es desperta de ressaca. No deixa de ser una visió de 360 graus de tot el que passa en qualsevol festa estiuenca: rauxa, amistat, amor, desamor... 

Després d’aquest exitós llançament, Sexenni porta el seu últim single a les discoteques amb ‘La Faràndula – Remix’, de la mà d’una de les DJ’s del moment: la DJ Trapella. La combinació entre un dels grups de moda del pop català i una de les DJ’s més cotitzades del país, ha donat fruit a una versió fresca, ballable i per punxar a tots els clubs!

 

Actuaran:

📆 dissabte 7 de setembre
🕑 2 de la matinada
📌 Espai Barraques

Tornar al llistat de Propostes musicals de Festa Major 2024

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina