24/10/2024

Necessites contractar personal?  Nou curs al Sax Sala sobre els contractes amb bonificació o reducció

Formació OcupacióEl Servei Municipal d’Ocupació de Sax Sala organitza una formació gratuïta adreçada a totes aquelles persones empresàries autònomes o de petites i mitjanes empreses que volen contractar per primera vegada o augmentar la seva plantilla.

Adreçat també al personal del departament de recursos humans de qualsevol empresa, que tingui interès a aprofundir en la matèria.

Les últimes reformes laborals han anat afegint, suprimint o modificant els contractes de treball amb bonificació o amb reducció, el que ha provocat un cert caos en la matèria. Aquesta sessió neix amb l'objectiu d'informar a les persones participants, de forma ordenada i precisa, de la contractació incentivada vigent en l'actualitat, prenent com a fil conductor els contractes segons els col·lectius que gaudeixen de bonificació o reducció.

La formació es portarà a terme els dies 30 d’octubre i 6 de novembre en l’horari de 15  a 17  h a Sax Sala. Si creus que pots estar interessat a participar de la selecció deixa les teves dades en aquest formulari.

Per qualsevol dubte i/o consulta pots contactar amb orientaciolaboral@santceloni.cat i/o trucar al 938674175.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina