Sinopsi de l’espectacle
En un restaurant d’alta cuina, tres amics de tota la vida es reuneixen per sopar. Oriol, el xef, ha preparat uns plats especials que pretenen remoure emocions i records enterrats. Eduard, pragmàtic i escèptic, i Mateu, un pare sotmès a pressions, s’endinsen en una vetllada que barreja humor, tensió i reflexió sobre la vulnerabilitat masculina. Entre converses quotidianes i revelacions inesperades, els menús esdevenen un viatge als racons més profunds de la seva amistat i d’ells mateixos.
Si es pot desconstruir una truita de patates, també et pots desconstruir a tu mateix?
Una comèdia gastronòmica de Jordi Casanovas.
Fitxa artística
Autor: Jordi Casanovas
Direcció: Llàtzer Garcia
Repartiment: Joan Arqué, Roger Coma i Óscar Muñoz
Ajudant de direcció: Maria Salarich
Direcció de producció: Carles Manrique (Velvet Events)
Direcció tècnica: Àngel Puertas
Ajudant de producció: Laura Alonso i Fran Torrella
Disseny il·luminació: August Viladomat
Espai sonor: Marc Santa
Escenografia i vestuari: José Novoa
Coach cuina: Xavier Llavià Koss (cap de cuina Hotel Alimara-CETT)
Fotografies: David Ruano
Distribució: Magnética Management
Vídeo promocional escenes: Lluís Arbós
Disseny gràfic: Maria Picassó
Venda d'entrades:
A aquest enllaç i a les taquilles del Teatre Ateneu una hora abans de l'espectacle
Programació Teatre Ateneu Febrer-Juny 2025