Dijous, 16 de setembre de 2010  -  7 h tarda

Cuina antiestrès

amb Joaquim Agulló, M. del Tura Bovet i Carme Pardo

cuina antiestrèsSabeu que hi ha aliments que fan que ens sentim més irritables i que estiguem més cansats? I en canvi n'hi ha d'altres que ajuden a relaxar-nos i a descansar més profundament? És clar que no només es tracta de què mengem, sinó de com ho mengem!

Joaquim Agulló (enginyer químic), M. del Tura Bovet (llicenciada en farmàcia i investigadora del Parc Científic de la UB) i Carme Pardo (metgessa i llicencia en farmàcia i biologia) estan especialitzats en alimentació, col·laboren habitualment amb l'Institut de l'Estrès i són coautors del llibre Cuina antiestrès.

Per a públic adult

Lloc: Biblioteca l'Escorxador
Adreça: Biblioteca_l'Escorxador
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina