Bosc, Cuina, Patrimoni
Durant aquest mes d'agost us presentem en aquest web una selecció de 10 passejades i itineraris, 10 receptes de cuina i 10 edificis del nostre patrimoni, una diferent cada tres dies. És una manera de proposar-vos activitats per gaudir d'aquest temps estiuenc, i alhora, de donar a conèixer la riquesa, varietat i bellesa del nostre bosc, la nostra cuina i el nostre patrimoni.
Cada any, el mercat de Sant Celoni edita un recull amb les receptes presentades al concurs "Del mercat a la taula" de la Diputació de Barcelona. Les quatre primeres receptes del mes han estat sel·leccionades en alguna de les dues edicions que s'han fet. Les altres pertanyen a diferents participants celonins. Una mostra, tot plegat, de la cuina del municipi.
Elaboració
En una paella amb oli, aneu fregint el pollastre, prèviament salat, fins que quedi ben ros, i reserveu-lo en una cassola.
Talleu la ceba i el pebrot a daus no gaire grossos, i fregiu-los en el mateix oli on heu enrossit el pollastre. Ratlleu els tomàquets, afegiu-los a la paella i deixeu-ho coure tot plegat una mitja hora. Passada aquesta estona, aboqueu la samfaina a la cassola on heu reservat el pollastre i, amb el foc ben baix, deixeu que es vagi fent tot junt unes dues hores. Rectifiqueu-ho de sal i pebre i ja ho teniu llest.