Bosc, Cuina, Patrimoni
Durant aquest mes d'agost us presentem en aquest web una selecció de 10 passejades i itineraris, 10 receptes de cuina i 10 edificis del nostre patrimoni, una diferent cada tres dies. És una manera de proposar-vos activitats per gaudir d'aquest temps estiuenc, i alhora, de donar a conèixer la riquesa, varietat i bellesa del nostre bosc, la nostra cuina i el nostre patrimoni.
Cada any, el mercat de Sant Celoni edita un recull amb les receptes presentades al concurs "Del mercat a la taula" de la Diputació de Barcelona. Les quatre primeres receptes del mes han estat sel·leccionades en alguna de les dues edicions que s'han fet. Les altres pertanyen a diferents participants celonins. Una mostra, tot plegat, de la cuina del municipi.
Elaboració
Pelareu les pomes, en traureu les llavors i les buidareu una mica. Barregeu la carn picada amb l’ou, la sal i el pebre. Omplertes les pomes amb aquesta barreja, les fregireu a la paella pel costat del tap amb una mica d’oli. Les col·loqueu ara en una cassola amb el llard.
Amb les ametlles i els melindros fareu una picada i l’afegireu a la cassola on teniu les pomes, amb aigua calenta que cobreixi fins a la meitat de les pomes. Ho fem bullir a foc lent.