Bosc, Cuina, Patrimoni
Durant aquest mes d'agost us presentem en aquest web una selecció de 10 passejades i itineraris, 10 receptes de cuina i 10 edificis del nostre patrimoni, una diferent cada tres dies. És una manera de proposar-vos activitats per gaudir d'aquest temps estiuenc, i alhora, de donar a conèixer la riquesa, varietat i bellesa del nostre bosc, la nostra cuina i el nostre patrimoni.
Cada any, el mercat de Sant Celoni edita un recull amb les receptes presentades al concurs "Del mercat a la taula" de la Diputació de Barcelona. Les quatre primeres receptes del mes han estat sel·leccionades en alguna de les dues edicions que s'han fet. Les altres pertanyen a diferents participants celonins. Una mostra, tot plegat, de la cuina del municipi.
Ingredients (per a 4 persones)
Elaboració
Ratllar el carbassó, batre l’ou. Barrejar el carbassó i l’ou i afegir el llevat i la farina fins que quedi una pasta espessa, afegir un pessic de sal.
Preparar una paella amb oli calent i a poc a poc amb una cullereta afegir-hi la pasta fins aconseguir uns deliciosos bunyols.