Bosc, Cuina, Patrimoni
Durant aquest mes d'agost us presentem en aquest web una selecció de 10 passejades i itineraris, 10 receptes de cuina i 10 edificis del nostre patrimoni, una diferent cada tres dies. És una manera de proposar-vos activitats per gaudir d'aquest temps estiuenc, i alhora, de donar a conèixer la riquesa, varietat i bellesa del nostre bosc, la nostra cuina i el nostre patrimoni.
Cada any, el mercat de Sant Celoni edita un recull amb les receptes presentades al concurs "Del mercat a la taula" de la Diputació de Barcelona. Les quatre primeres receptes del mes han estat sel·leccionades en alguna de les dues edicions que s'han fet. Les altres pertanyen a diferents participants celonins. Una mostra, tot plegat, de la cuina del municipi.
Ingredients (per a 4 persones)
Oli i sal
Elaboració
Prepararem el conill tallant-lo a octaus, salant-lo i empebrant-lo. Passar-lo per la cassola, tot seguit posar les cebes tallades a la “juliana”, el pebrot tallat a daus, l’orenga i el licor, tot junt a foc mig entre mitja hora i tres quarts, i ja estarà llest per servir.