Bosc, Cuina, Patrimoni
Durant aquest mes d'agost us presentem en aquest web una selecció de 10 passejades i itineraris, 10 receptes de cuina i 10 edificis del nostre patrimoni, una diferent cada tres dies. És una manera de proposar-vos activitats per gaudir d'aquest temps estiuenc, i alhora, de donar a conèixer la riquesa, varietat i bellesa del nostre bosc, la nostra cuina i el nostre patrimoni.
Cada any, el mercat de Sant Celoni edita un recull amb les receptes presentades al concurs "Del mercat a la taula" de la Diputació de Barcelona. Les quatre primeres receptes del mes han estat sel·leccionades en alguna de les dues edicions que s'han fet. Les altres pertanyen a diferents participants celonins. Una mostra, tot plegat, de la cuina del municipi.
Ingredients (per a 4 persones)
Elaboració
Salpebrar el pollastre. En una cassola amb oli calent saltegem el pollastre i la ceba tallada a “juliana”, afegim el conyac i ho flamegem, seguidament posem la cullerada de farina i el suc de la llimona, després tirem el brou de pollastre i deixem coure uns 30 minuts.
En una paella amb una mica d’oli saltegem els xampinyons i els reservem.
Passats 30 minuts de la cocció triturem la salsa amb la batedora i afegim la crema de llet i els xampinyons saltejats. Deixem coure 2-3 minuts tot junt i ja ho podem servir.