Durant tot el mes d'octubre, 13 establiments del municipi oferiran un Menú especial de la Tardor Gastronòmica migdia i/o nit amb algun producte del territori. Cliqueu el restaurant per veure el menú especial que ofereix, l'horari i el preu.
Horari:
Matí | Vespre | Tot el dia | Tancat |
AROMA
C/ Sant Joan, 33
Tel. 93 867 46 38
Primers
Amanida de rossinyols i gerds
Suquet d'escamarlans
Segons
Enrotllat de castanyes al moscatell
Saltat de ceps amb rogers i oli de fruits secs
Postres
Escuma de crema catalana
Vi Crinel (DO Tarragona) i cafè
Preu: 25,00 € IVA inclòs
Horari
dl | dm | dc | dj | dv | ds | dg |
BAMASSA
C/ Major, 36
Tel. 93 848 44 81
Primer
Amanida de bolets amb formatge de cabra gratinat
Segon
Laminat de porc inèric amb suc de ceps i tòfona
Postre
Postres de la casa
Pa, aigua, vi i cafè
Preu: 20 € IVA inclòs
Horari:
CAN MAITANQUIS
Pl. del Bestiar, 1
Tel. 93 867 03 52
Primers
Mongetes del ganxet amb cansalada ibèrica
Amanida de tardor
Crema de crancs
Canelons casolans
Segons
Carn del cap guisada amb bolets
Costelló de porc amb castanyes
Calamarcets farcits
Pollastre rostit amb prunes i fruits secs
Postres
Postres de la casa
Pa, i beguda
Preu: 12,60 € IVA inclòs
Horari:
dl | dm | dc | dj | dv | ds | dg |
ELS AVETS
C/ Major, 63
Tel. 93 867 04 07
Primers
Amanida de tardor (escarola, mangrana, figues i formatge fresc)
Carpaccio de peus de porc i oli de ceps
Carpaccio de gambes “a la gallega”
Canelons “Els Avets”
Escalivada
Segons
Lluç a la planxa
Paella d’arròs negre
Paella d’arròs amb mig llamantol
Entrecot a la brassa o al gust
Paella d’arròs amb bou de mar (centollo)
Postres
Coulant de xocolata
Pinya natural
Crema catalana
Pa, aigua, vi de la casa o cava de la casa i café
Preu: 25,00 € IVA inclòs
Horari:
dl | dm | dc | dj | dv | ds | dg |
EL REBOST
C/ Sant Joan, 15
Tel. 93 867 36 40
TANCAT per vacances fins al dia 15 d'octubre
IL CAPRICCIO ITALIANO
Av. de la Pau, 18
Tel. 93 848 68 27
Primers
Amanida del Xef (amb gambes i cranc)
Provolone al forn
Segons
Capriccio de Sicilia: rotllet d’albergínia amb pasta fresca, salsa i beixamel
Pizza a escollir de la carta
Postres
Beguda i café
Preu 17,00 € IVA inclòs
Horari
dl | dm | dc | dj | dv | ds | dg |
LA FONDA
C/ Sant Joan, 29
Tel. 93 867 46 40
Primers
Pernil Ibèric
Terrina de foie
Pop a la gallega
Segons
Variat de peix a la planxa
Mig entrecot o filet de vedella al gust
Aigua – vi Señorio d'Orgaz – cava Castell d'Ordal Brut
Pa, postres i café
Preu: 30,00 € IVA inclòs
Horari:
dl | dm | dc | dj | dv | ds | dg |
LA BONA TECA
Ctra. Vella, 99
Tel. 93 178 90 78
Primers
Amanida caprese
Carpaccio de bou
Risotto fungi porcini
Spaguetti carbonara
Segons
Pizza marinera
Pizza 4 formatges
Entrecot amb reducció de porto
Filet de salmó
Postres
Tiramisú
Panna Cotta
Pastís de formatge
Copa gelat
Pa i beguda
Preu: 20,00 € IVA inclòs
Horari:
dl | dm | dc | dj | dv | ds | dg |
LA PARRA
C/ Major, 137
Tel. 93 867 02 20
Primers
Amanida amb Llagostins, Pinya i Salsa Rosa
Amanida amb Magret d’Ànec Brasejat, “Foie”, Figues i Fruits Secs
Esqueixada de Bacallà amb Tomàquet i Olivada
Musclos de Roca al Vapor amb Romesco i Maionesa
Cargols Guisats a l’Estil del Montseny
Pasta Fresca Farcida de Carxofa amb salsa de Ceps
Pebrots del Piquillo Farcits de Bacallà
Fideuà a la Marinera
Canelons de la Iaia (de Carn)
Favetes i Pèsols a la Catalana
Patates Farcides de Botifarra Negra i Pinyons
Segons
Mig Conill a la Brasa
Botifarra de “Foie” amb Bolets i Patates al Forn
Costelletes de Cabrit a la Milanesa
“Secreto” Ibèric amb Salsa al Pebre Verd
Cuixa d’Ànec Confitada amb Salsa de Mores
Filet de Porc amb Salsa de Pernil Ibèric
Entrecot de Vedella a la Brasa (+ 5 €), amb Salsa (+ 6,5 €)
Garrí al Forn (Cochinillo) (+ 5 €)
Costelles i Mitjanes de Xai a la Brasa (+ 5 €)
Magret d’Ànec amb Salsa de Mores (+ 5 €)
Sèpia a la Planxa
Gambes a la Planxa
Suprema de Lluç a la Marinera
Dorada al Forn amb Patates
Filet de Bacallà amb Fruits Secs i Mel
Rap o Llenguado a la Planxa (+ 6 €)
Suquet de Rap a la Marinera (+ 7.5 €)
Postres
Selecció de Postres
Pa i Beguda
Preu: 19,90 € IVA inclòs
Amb el Vi o Cava de la nostra Carta us fem un 10% de descompte.
Horari:
dl | dm | dc | dj | dv | ds | dg |
SYRAH
C/ Major, 143
Tel. 93 867 13 72
Entrants
Crema de carbassa
Primers
Carpaccio de peu de porc amb botifarra negra i oli
Amanida de tardor amb favetes, pernil d’ànec, crustons i vinagreta
Segons
Botifarra saltada amb col i mongetes seques
Calamars a la planxa amb bolets i gambes
Postres
Beguda i café a part
Preu: 19,96 € IVA inclòs
Horari:
dl | dm | dc | dj | dv | ds | dg |
TASTACEL
C/ Tarragona, 11
Tel. 93 867 44 76
Primers
Patates emmascarades
Sopa de farigola dels Maribaus
Segons
Ossos d'Espinada del Montseny a la brasa
Bacallà a l'all cremat
Postres
Postres de Ca la Sila
Fruits secs del Massís amb vi de la bota
Pa, aigua i vi
Preu: 18 € IVA inclòs
Horari:
dl | dm | dc | dj | dv | ds | dg |
VILLEGAS
C/ Major, 40
Tel. 93 867 10 02
Primers
Amanida de llenties
Humus amb castanyes
Segons
Civet de porc senglar
Filet de cérvol amb bolets
Postres
Flam de prunes casolà
Mel i mató
Pa, aigua i vi
Preu: 18,00 € IVA inclòs
Horari:
dl | dm | dc | dj | dv | ds | dg |