Inici / Comerç / Menús Setmana Gastronòmica

Tardor gastronòmica 2012

Durant tot el mes d'octubre, 13 establiments del municipi oferiran un Menú especial de la Tardor Gastronòmica migdia i/o nit amb algun producte del territori. Cliqueu el restaurant per veure el menú especial que ofereix, l'horari i el preu.

 

Aroma

Bamassa

Can Maitanquis

Els Avets

El Rebost

Il Capriccio Italiano

La Fonda

La Bona Teca

La Parra

Syrah

Tastacel

Villegas

 

Horari:

MatíVespreTot el diaTancat

 

 


Tornar amunt(1)

 

 

Aroma

AROMA
C/ Sant Joan, 33
Tel. 93 867 46 38

Primers
Amanida de rossinyols i gerds
Suquet d'escamarlans

Segons
Enrotllat de castanyes al moscatell
Saltat de ceps amb rogers i oli de fruits secs

Postres
Escuma de crema catalana

Vi Crinel (DO Tarragona) i cafè

Preu: 25,00 € IVA inclòs

Horari

dldmdcdjdvdsdg

On es troba?

Més informació

  


Tornar amunt(2)

 

 

BamassaBAMASSA
C/ Major, 36
Tel. 93 848 44 81

Primer
Amanida de bolets amb formatge de cabra gratinat

Segon
Laminat de porc inèric amb suc de ceps i tòfona

Postre
Postres de la casa

Pa, aigua, vi i cafè

Preu: 20 € IVA inclòs

Horari:

On es troba?

Més informació

 


Tornar amunt(3)

 

 

Can MaitanquisCAN MAITANQUIS
Pl. del Bestiar, 1
Tel. 93 867 03 52

Primers
Mongetes del ganxet amb cansalada ibèrica

Amanida de tardor

Crema de crancs

Canelons casolans

Segons
Carn del cap guisada amb bolets

Costelló de porc amb castanyes

Calamarcets farcits

Pollastre rostit amb prunes i fruits secs

Postres
Postres de la casa

Pa, i beguda

Preu: 12,60 € IVA inclòs

Horari:

dldmdcdjdvdsdg

On es troba?

Més informació

 


 Tornar amunt(4)

 

Els Avets

ELS AVETS
C/ Major, 63
Tel. 93 867 04 07

Primers
Amanida de tardor (escarola, mangrana, figues i formatge fresc)

Carpaccio de peus de porc i oli de ceps

Carpaccio de gambes “a la gallega”

Canelons “Els Avets”

Escalivada

Segons
Lluç a la planxa

Paella d’arròs negre

Paella d’arròs amb mig llamantol

Entrecot a la brassa o al gust

Paella d’arròs amb bou de mar (centollo)

 

Postres

Coulant de xocolata

Pinya natural

Crema catalana

 

Pa, aigua, vi de la casa o cava de la casa i café

 

Preu: 25,00 € IVA inclòs

Horari:

dldmdcdjdvdsdg

On es troba?

Més informació

 


 Tornar amunt(5)

EL REBOST
C/ Sant Joan, 15
Tel. 93 867 36 40

TANCAT per vacances fins al dia 15 d'octubre


Tornar amunt(6) 

 

Il Capriccio ItalianoIL CAPRICCIO ITALIANO
Av. de la Pau, 18
Tel. 93 848 68 27

 

Primers

Amanida del Xef (amb gambes i cranc)

Provolone al forn

 

Segons 

Capriccio de Sicilia: rotllet d’albergínia amb pasta fresca, salsa i beixamel

Pizza a escollir de la carta

Postres

Beguda i café

 

Preu 17,00 € IVA inclòs

Horari

dldmdcdjdvdsdg

On es troba?

Més informació

  


Tornar amunt(7) 

 

La Fonda

LA FONDA
C/ Sant Joan, 29
Tel. 93 867 46 40

Primers
Pernil Ibèric
Terrina de foie
Pop a la gallega

Segons
Variat de peix a la planxa
Mig entrecot o filet de vedella al gust

Aigua – vi Señorio d'Orgaz – cava Castell d'Ordal Brut
Pa, postres i café

Preu: 30,00 € IVA inclòs

Horari:

dldmdcdjdvdsdg

On es troba?

Més informació

 


Tornar amunt(8) 

 

La Bona TecaLA BONA TECA
Ctra. Vella, 99
Tel. 93 178 90 78

Primers
Amanida caprese
Carpaccio de bou
Risotto fungi porcini
Spaguetti carbonara

Segons
Pizza marinera
Pizza 4 formatges
Entrecot amb reducció de porto
Filet de salmó

Postres
Tiramisú
Panna Cotta
Pastís de formatge
Copa gelat

Pa i beguda

Preu: 20,00 € IVA inclòs

Horari:

dldmdcdjdvds

dg

On es troba?

Més informació

 


Tornar amunt(9) 

 

La ParraLA PARRA
C/ Major, 137
Tel. 93 867 02 20

Primers
Amanida amb Llagostins, Pinya i Salsa Rosa

Amanida amb Magret d’Ànec Brasejat, “Foie”, Figues i Fruits Secs

Esqueixada de Bacallà amb Tomàquet i Olivada

Musclos de Roca al Vapor amb Romesco i Maionesa

Cargols Guisats a l’Estil del Montseny

Pasta Fresca Farcida de Carxofa amb salsa de Ceps

Pebrots del Piquillo Farcits de Bacallà

Fideuà a la Marinera

Canelons de la Iaia (de Carn)

Favetes i Pèsols a la Catalana

Patates Farcides de Botifarra Negra i Pinyons

Segons

Mig Conill a la Brasa

Botifarra de “Foie” amb Bolets i Patates al Forn

Costelletes de Cabrit a la Milanesa

“Secreto” Ibèric amb Salsa al Pebre Verd

Cuixa d’Ànec Confitada amb Salsa de Mores

Filet de Porc amb Salsa de Pernil Ibèric

Entrecot de Vedella a la Brasa (+ 5 €), amb Salsa (+ 6,5 €)

Garrí al Forn (Cochinillo) (+ 5 €)

Costelles i Mitjanes de Xai a la Brasa (+ 5 €)

Magret d’Ànec amb Salsa de Mores (+ 5 €)

Sèpia a la Planxa

Gambes a la Planxa

Suprema de Lluç a la Marinera

Dorada al Forn amb Patates

Filet de Bacallà amb Fruits Secs i Mel

Rap o Llenguado a la Planxa (+ 6 €)

Suquet de Rap a la Marinera (+ 7.5 €)

Postres

Selecció de Postres

 

Pa i Beguda

Preu: 19,90 € IVA inclòs

Amb el Vi o Cava de la nostra Carta us fem un 10% de descompte.

Horari:

dldmdcdjdvds

dg

On es troba?

Més informació

 


 Tornar amunt(10)

 

SYRAH
C/ Major, 143
Tel. 93 867 13 72

Entrants

Crema de carbassa

Primers
Carpaccio de peu de porc amb botifarra negra i oli

Amanida de tardor amb favetes, pernil d’ànec, crustons i vinagreta

Segons

Botifarra saltada amb col i mongetes seques

Calamars a la planxa amb bolets i gambes

Postres

Beguda i café a part

Preu: 19,96 € IVA inclòs

Horari:

dldmdcdjdvds

dg

On es troba?

Més informació

 


 Tornar amunt(11)

 

TastacelTASTACEL
C/ Tarragona, 11
Tel. 93 867 44 76

Primers
Patates emmascarades

Sopa de farigola dels Maribaus

Segons

Ossos d'Espinada del Montseny a la brasa

Bacallà a l'all cremat

Postres

Postres de Ca la Sila

Fruits secs del Massís amb vi de la bota

Pa, aigua i vi

Preu: 18 € IVA inclòs

Horari:

dldmdcdjdvds

dg

On es troba?

Més informació

 


 Tornar amunt(12)

 

VillegasVILLEGAS
C/ Major, 40
Tel. 93 867 10 02

 

Primers

Amanida de llenties           

Humus amb castanyes

      

Segons

Civet de porc senglar        

Filet de cérvol amb bolets 

 

Postres

Flam de prunes casolà      

Mel i mató 

 

Pa, aigua i vi

 

Preu: 18,00 € IVA inclòs

Horari:

dldmdcdjdvds

dg

On es troba?

Més informació

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina