Inici / Turisme / Cuina en directe - Tardor gastronòmica 2012

All i Pebre amb verat

All i Pebre amb veratIngredients

4 verats desespinats (en dos filets)
1/2 cabeça d'alls picats
Pebre vermell dolç
30 grams d'ametlla torrada picada
oli, sal i 1 litre d'aigua

 

Elaboració

Posarem en una cassola oli abundat. Picarem els alls i els fregirems a foc fort fins que estiguin rossos. Baixant el foc afegirem l'ametlla torrada i una cullaradeta de pebre vermell dolç. Afegirem de seguida una mica d'aigua per tal que no se'ns cremi el pebre vermell.
Afegirem el verat amb la pell cap avall, el cobrirem d'aigua i pugem el foc.
Corregirem de sal quan la salsa ja tingui la textura adequada.

 

Altres receptes de la Cuina en directe

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina