Inici / Turisme / Cuina en directe - Tardor gastronòmica 2012

Empanadilles amb bolets, ceba, ànec i foie

Empanadilles amb bolets, ceba, ànec i foieIngredients

4 cuixes d'ànec confitat rostides
1 pot gran de bolets
5 cebes tendres grosses
1 pot de foie (200 gr. aproximadament)
Pasta d'empanadilles

Per fer la beixamel:
50 grs. de mantega
50 grs. de farina
½ litre de llet
1 pot petit nata líquida
Sal i nou moscada

 

Elaboració

Caramelitzarem la ceba trinxada en una paella. A part sofregirem els bolets ben talladets.
Barrejarem la ceba i els bolets amb les cuixes d'ànec confitat prèviament rostides al forn i picades. Li afegirem el foie i corregirem de sal i pebre.

Per tal de fer més melós el farcit li afegirem una mica de beixamel.

Farcirem les empanadilles. Les podem fer fregides o millor si les posem una estoneta al forn prèviament pintades amb ou.

 

Altres receptes de la Cuina en directe

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina