Inici / Turisme / Cuina en directe - Tardor gastronòmica 2012

Putxero de la terra amb arròs integral saltejat

Cigrons estofats amb verdures

Ingredients

Verdures: ceba, porro, all, nap, pastanaga, xirivia, boniato i col verda
Cigrons
Arròs integral

Per la picada
All
Julivert i farigola fresca
Avellanes i ametlles torrades
Espècies: comi en gra, pebre en boletes i clau
Sal i oli.

Elaboració

Fem un sofregit amb les verdures amb la ceba, el porro, l’all, el nap, la pastanaga, la xirivia i el boniato deixades potxar. Quan estan potxades es continua el sofregit afegin la col i deixant que bulli tot una estoneta amb la tapa posada. Tot seguit s’afegeixen els cigrons ja cuits i es deixa fer txup txup una bona estona amb la tapa posada.

Fem la picada amb all saltejat amb oli, all cru, julivert, farigola fresca, avellanes i ametlles torrades, comi en gra, pebre en boletes, clau, sal i oli. 

Després d'haver reduït el brou es tira la picadai es deixa bullir uns 10 minuts més. Al finatlitzar es decora amb julivert picat, branquetes de farigola i uns fruits secs.

Li barrejem l’arròs integral bullit i saltejat amb una miqueta de porro.

 

Altres receptes de la Cuina en directe

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina