Inici / Turisme / Cuina en directe - Tardor gastronòmica 2012

Arròs amb carbassa, trompetes de la mort i botifarra negra

Arròs amb carbassa, trompetes de la mort i botifarra negraIngredients

1 kg d'arròs
3 cebes de figueres
½ carbassa del cacauet
2 grapats de trompetes de la mort
1 botifarra negra
Oli, sal i pebre

Pel caldo
1 carcassa de pollastre
1 branca d'api
1 porro
2 pastanagues
Aigua

 

Elaboració

Preparem un brou amb el pollastre, l'api, el porro i les pastanagues.

Es sofregix la ceba fins que estigui ben rosa. S'afegeix la carbassa trocejada. Quan estigui una mica rosejada s'afegiexen les trompetes de la mort (si són deshidratades cal posar-les en aigua un mínim de 8 hores) i una mica de la botifarra negra.

Quan tinguem la marca feta, marquem l'arrós. Posem una mica de sal i pebre. Afegim el caldo. Cinc minuts abans que estigui l'arrós cuit afegim la resta de botifarra negra.

 

Altres receptes de la Cuina en directe

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina