31/10/2012

11 projectes s'han presentat al Concurs Museu Urbà 2012

L'obra guanyadora es donarà a conèixer per Festes de Sant Martí

EscultorUn total d'11 projectes s'han presentat a la primera edició del Concurs Museu Urbà 2012. La majoria de projectes són escultòrics però també pictòrics, tots ells vinguts de diferents punts: el poble del Montseny, Sant Celoni, Barcelona, Sant Pere de Vilamajor, Les Franqueses del Vallès, Barcelona o Sant Boi del Llobregat.

L'Ajuntament de Sant Celoni ha convocat el Concurs Museu Urbà amb l'objectiu de seleccionar una obra artística per ser instal·lada a l'espai públic de Sant Celoni i La Batllòria, amb la intenció de continuar nodrint d'art els carrers del municipi. Segons es concretava a les bases, les dimensions i els materials són lliures i només cal que s'adeqüin a les característiques de l'emplaçament escollit. El cost total del materials per a la producció i instal·lació de l'obra, que seran assumits per l'Ajuntament no ha de superar els 12.000 € (IVA inclòs) i l'autor/a seleccionat com a guanyador/a rebrà un premi econòmic de 2.000 €. El període per presentar un projecte estava obert del 15 d'octubre fins dimarts 30 d'octubre.

Tots els treballs presentats s'exposaran del 9 al 25 de novembre a la sala d'exposicions de Can Ramis. El jurat, format per tres artistes del Baix Montseny (Hugo González, Carlos Colomo i Glòria Auleda), dos tècnics de l'Ajuntament de Sant Celoni  (Josep Ma Abril, tècnic de Cultura, i Jaume Coris, arquitecte municipal) i Sílvia Garcia, tècnica de Cultura, que actuarà com a secretària, es reunirà la setmana vinent per decidir quin és el projecte guanyador. Divendres, 9 de novembre, a les 7 de la tarda, coincidint amb l'obertura de l'exposició a Can Ramis, es farà públic el veredicte del jurat.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina