Inici / Habitatge / Pla per a la mobilització dels habitatges buits de Sant Celoni i la Batllòria

Pla per a la mobilització dels habitatges buits de Sant Celoni i la Batllòria

El Ple de l'Ajuntament de Sant Celoni en sessió del 21.03.2013 ha aprovat per unanimitat el Pla per a la mobilització dels habitatges buits de Sant Celoni i de la Batllòria i el Programa d'inspeccions anual per a l'any 2013 que incorpora,  per a evitar situacions de desocupació permanent i per a mobilitzar el parc vacant d´habitatges. 

El Pla per a la mobilització dels habitatges buits de Sant Celoni i de la Batllòria,  en base a la Llei 18/2007, de 28 de desembre, del dret a l'habitatge i al Reglament municipal per determinar la condició d'habitatges desocupats amb caràcter permanent als efectes d'incentivar la seva incorporació al mercat de lloguer, desenvolupa el procediment per a qualificar un immoble residencial com a habitatge buit, fins a la seva inscripció, si s'escau, en el Registre Municipal d'Immobles Desocupats.

En el marc per a garantir el dret a l'habitatge, l'Ajuntament de Sant Celoni incentivarà mitjançant actuacions preventives, de foment i d'assistència la incorporació al mercat de lloguer d'aquests habitatges buits. El Pla esbossa un marc de col·laboració específic amb les entitats financeres que disposin d´habitatges buits en el municipi i només en darrer terme, preveu  la incoació d´expedients sancionadors.

Pla Mobilització d'habitatges desocupatsCATCert certifica que en data 22-03-2013 13:51:59 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat

El Ple en sessió del 27.11.2014 ha haprovat per unanimitat el Programa d'inspeccions d'habitatges buits de Sant Celoni i la Batllòria, 2014-2015.

Programa inspeccions habitatges buits 2014-2015CATCert certifica que en data 01-12-2014 12:13:49 va segellar el contingut d'aquest fitxer i des de llavors no ha estat modificat

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina