Divendres, 31 de maig de 2013  -  7 h tarda

Xerrada sobre l'acollida familiar

una altra forma de solidaritat a casa nostra

Xerrada a càrrec de Montserrat Juvanteny, presidenta de la fundació concepció Juvanteny.

PARLEM DE SOLIDARITAT?
podem expressar la nostra solidaritat de moltes i diferents maneres. Podem tenir un moment de solidaritat, i fer un donatiu. Podem tenim molts moments de solidaritat, i apadrinar un infant del Tercer Món. Però també podem ser solidaris, i acollir un infant del nostre país. Tu també pots ser solidari!!!!

Xerrada a càrrec de Montserrat Juvanteny, presidenta de la Fundació Concepció Juvanteny, entitat en conveni amb l'Institut Català de l'Acolliment i l'Adopció de la Generalitat de Catalunya, num. 1390 Registre de Fundacions de Catalunya. Fundació que gestiona des de 1983 activitats d'acolliment amb infants amb risc d'exclusió social, entre elles el CRAE El Mas de Gualba, on hi han 25 nens i joves acollits.

L´acolliment familiar és un gest altruista i desinteressat que proporciona un entorn d´estimació, tendresa, comprensió, atenció i dedicació a un infant que ho necessita durant un temps determinat.

l'Acollida és una mesura temporal per oferir als infants el millor entorn possible per créixer fins que la seva família resolgui els problemes que li impedeixen ocupar-se'n.

La majoria d´aquests infants resideixen en centres d´acollida o en centres residencials d´acció educativa (CRAE), depenents de l´Administració. Alguns fa temps que hi viuen. Tot i que en el centre reben l´atenció, l´afecte i l´educació de manera integral, necessiten una família que els ofereixi l´embolcall afectiu i educatiu que els permeti créixer en les millors condicions.

Ser família acollidora dóna l'oportunitat d'estimar, educar i donar seguretat a un infant que ho necessita, tot fent les funcions que temporalment no pot fer la família d'origen.

Lloc: Sala Bernat Martorell de Can Ramis
Organitza: AMPA de l'Avet Roig
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina