Dissabte, 1 de juny de 2013  -  2/4 de 10 matí

Jornada Divulgació, ciència i món forestal

amb el suport de l'ICTA, la UAB i el CADS

Jornada Divulgació Món ForestalL'Ajuntament i el Cercle Econòmic i Social del Baix Montseny organitzen dissabte 1 de juny una jornada sobre Divulgació, ciència i món forestal amb el suport de l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals (ICTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el Consell Assessor del Desenvolupament Sostenible de Catalunya (CADS).

L'objectiu de la jornada és mantenir l'atenció en el nostre entorn forestal i convidar a la reflexió sobre la necessitat de transferir a la societat el coneixement i valors ambientals dels boscos i de les seves funcions.

La jornada s'adreça a persones que treballin en els camps de la recerca i la gestió forestal, així com als interessants en la divulgació i comunicació ambiental. Comptarà amb la presència d'investigadors i gestors forestals, i amb els ideòlegs del futur Museu del Bosc, Martí Boada i Jorge Wagensberg.

L'assistència a la jornada és gratuïta, prèvia inscripció a través del web municipal. Trobareu el programa i més informació a www.santceloni.cat/jornadamonforestal

Lloc: Sala Bernat Martorell de Can Ramis
Durada: De 9.30 a 14.30
Organitza: Ajuntament i Cercle Econòmic i Social del Baix Montseny
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina