Inici / La Batllòria / El Consell Territorial de Poble de la Batllòria

El Consell Territorial de Poble de la Batllòria

Consell de Poble de la BatllòriaEls trets diferencials de la Batllòria, des del punt de vista territorial i social, van suggerir la necessitat de promoure el Consell Territorial de Poble de la Batllòria.

El Consell, creat el 2004, és un òrgan de participació ciutadana format per persones majors de 16 anys a títol individual, un/una representant de cadascuna de les entitats de la Batllòria, i un/una regidor o regidora de cada un dels partits polítics amb representació municipal.

S'organitza mitjançant el Plenari, una Comissió permanent i Comissions de debat, encarregades de recollir les propostes de la ciutadania, i que actualment en són cinc: Comunicació; Educació i Cultura; Esports; Comunitat i Espai públic i Seguretat ciutadana, per bé que es poden adequar si així ho considera el Consell.

El Plenari es reuneix com a mínim 4 cops l'any, segons el calendari que s’acorda. Les diverses comissions ho fan amb la periodicitat que estableixen.

Durant el mandat 2023/2027 estarà presidit per Anaïs Medina, regidora de JuntsXCat, com a representant de la llista més votada a La Batllòria, en les darreres eleccions municipals.

 

Com fer-se membre del Consell pel període 2023-2027?

En finalitzar cada mandat municipal cal renovar o ratificar els/les membres del Consell. Tothom pot formar-ne part.  Per fer-ho, cal presentar sol·licitud, segons procediment que es troba en aquest enllaç de la seu electrònica de l’Ajuntament, o bé, registrar la sol·licitud presencialment a les Oficines d’Atenció Ciutadana.

Correspon al Ple de l’Ajuntament aprovar la incorporació de noves persones membres.

 

ACTUALITAT

05/01/2024 Constitució del Consell de poble de la Batllòria pel mandat 2023-2027

Membres del Consell

Actes de les sessions | Reglament del Consell de Poble

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina