16/03/2000

Ple de 16 de març de 2000

Ordre del dia:

  1. Aprovació, si escau, de les actes de les dues sessions anteriors.
  2. Aprovació inicial, si escau, de l'acord de creació d'una nova llicència d'autoturisme i del plec de clàusules econòmico-administratives regulador del concurs per a la seva concessió.
  3. Aprovació, si escau, del conveni per a l'adquisició d'un immoble situat al carrer Major números 19, 21 i 23 de La Batllòria, conegut com a "Can Bruguera".
  4. Aprovació, si escau, de la rectificació de l'Inventari de béns a 31 de desembre de 1998.
  5. Aprovació inicial, si escau, de la modificació de crèdit 2/2000 del pressupost prorrogat de 1999.
  6. Aprovació provisional, si escau, dels acords d'imposició i ordenació de contribucions especials per a la execució de les obres contingudes al projecte titulat: "Obres ordinàries d'urbanització dels carrers Aneto, Ramis, Maties Roca i Aragó".
  7. Aprovació, si escau, de l'acord resolució del recurs de reposició interposat pel Sr. Antonio Cañete i Muñoz contra de l'acord del Ple municipal de sol·licitud de bestreta de les contribucions especials per a la realització de les obres d'urbanització dels carrers Hostalric, Tordera, Miquel Mateu, Bellavista i d'altres de La Batllòria.
  8. Aprovació, si escau, de les liquidacions definitives de les contribucions especials imposades per al finançament de l'enllumenat dels carrers Barcelona, Univers, Tarragona, Torras i Bages, Santa Fe i Plaça del Bestiar.
  9. Aprovació, si escau, de les liquidacions definitives de les contribucions especials imposades per al finançament de l'enllumenat dels carrers Palautordera, Montserrat, Mn. Jacint Verdaguer, Passatge Lleida, Doctor Barri i Vallès.
  10. Aprovació, si escau, de les liquidacions definitives de les contribucions especials imposades per al finançament de la urbanització del carrer Montserrat.
  11. Aprovació provisional, si escau, de l'acord d'imposició i l'Ordenança fiscal reguladora de les taxes per la prestació de serveis a la Biblioteca municipal
  12. Aprovació, si escau, de la variació dels períodes de lectura i facturació del Servei Municipal d'Abastament d'Aigua respecte dels abonats amb consum superior al 2.500 m3 anuals.
  13. Aprovació, si escau, de la modificació de les tarifes per escomeses, que percep la concessionària SOREA SA, en la prestació del servei d'abastament domiciliari d'aigua potable.
  14. Donar compte de l'aprovació de la liquidació del pressupost de l'Ajuntament de 1999 efectuada per l'Alcaldia.
  15. Donar compte de la signatura del conveni general per a la millora i ampliació de la xarxa regional del sistema Ter-Llobregat als municipis del Mogent i Baix Montseny (Vallès Oriental).
  16. Informació de la correspondència rebuda des de la celebració del darrer Ple Ordinari.
  17. Informació de les resolucions de l'Alcaldia adoptades durant el mes de febrer de 2000.
  18. Donar compte de les contractacions de l'Alcaldia realitzades durant el mes de febrer de 2000.
  19. Precs i preguntes.

Acta


Tornar a Plens del 2000
Tornar a pàgina principal de Plens

Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina