05/05/2000

Ple de 5 de maig de 2000

Ordre del dia:

 1. Aprovació, si escau, de l'acta de la sessió anterior
 2. Aprovació, si escau, de la moció conjunta de tots els grups municipals, establint els criteris d'actuació municipal, en allò referent a la indústria Derivados Forestales SA.
 3. Resolució, si escau, de les al·legacions presentades per part del Sr. Antoni Ruiz Álvarez, com a regidor del grup municipal de Convergència i Unió, a l'aprovació inicial dels pressupostos municipals per a l'exercici de 2000
 4. Resolució, si escau, de les al·legacions presentades per part del Sr. César Gómez Sinobas, com a regidor del grup municipal del Partit Popular, a l'aprovació inicial dels pressupostos municipals per a l'exercici de 2000
 5. Resolució, si escau, de les al·legacions presentades per part del Sr. Josep Maria Pascual Arenas, com a regidor del grup municipal Iniciativa per Catalunya - Verds, a l'aprovació inicial dels pressupostos municipals per a l'exercici de 2000
 6. Aprovació definitiva, si escau, dels pressupostos municipals corresponents a l'exercici de 2000, un cop resoltes les al·legacions presentades a l'aprovació inicial dels mateixos, i aprovació també de la plantilla orgànica de l'Ajuntament.
 7. Aprovació, si escau, del conveni de col·laboració entre l'Excm. Ajuntament de Sant Celoni i la Junta de Compensació del sector “Ca l'Abril", als efectes de regular la prestació del servei d'abastament d'aigua potable a aquest sector.
 8. Aprovació, si escau, de la constitució de la Junta Local de Seguretat de Sant Celoni.
 9. Aprovació, si escau, de la sol·licitud de participació dins el Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya, quadrienni 2000-2003.
 10. Aprovació, si escau, del protocol de col·laboració per una nova escola pública d'educació infantil i primària mancomunada, a Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera.
 11. Informació de la correspondència rebuda des de la celebració del darrer Ple Ordinari.
 12. Informació de les resolucions de l'Alcaldia adoptades des del darrer Ple Ordinari.
 13. Donar compte de les contractacions de l'Alcaldia des del darrer Ple ordinari.
 14. Precs i preguntes.

Acta


Tornar a Plens del 2000
Tornar a pàgina principal de Plens

Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina