08/02/2016

Més de mil alumnes del Baix Montseny es formen en robòtica per participar al Robotseny

RobotsenyMés de mil alumnes de centres educatius de municipis del Baix Montseny han començat a formar-se en robòtica de cara al projecte Robotseny 2016. Durant els mesos de gener i febrer, els centres de Sant Celoni, Breda, Campins, Santa Maria de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera, Llinars del Vallès, Hostalrich, Gualba i Riells i Viabrea han format els seus alumnes programació i disseny per participar en aquest nou certamen.

Robotseny desenvolupa les competències científiques i creatives dels alumnes tot treballant de forma cooperativa. El projecte es desenvolupa a l’aula, amb visites a les empreses col·laboradores per desenvolupar les competències científiques i creatives de l'alumnat, tot treballant de forma cooperativa.

Durant el primer trimestre, 43 professors i professores dels centres educatius del Baix Montseny s’han format en robòtica en el marc del Pla de formació de zona del Centre de Recursos Pedagògics. Aquest projecte compta amb el suport de diferents empreses del Baix Montseny, com Altervac, Adamo Telecom Iberia, Arkema, Givaudan, Hospital de Sant Celoni, Oxiris, Renolit, Uquifa, Ecología Química, Salicrú, Lab Circuits, Metral, Holiner o Stimulo Design. A més del suport econòmic, les empreses han facilitat informació a les escoles en relació als temes de mobilitat i algunes han atès les visites dels alumnes. A banda, regidors i regidores d’Educació i personal tècnic dels municipis del Baix Montseny participants es van reunir el 2 de febrer per fer seguiment i apuntar noves línies de col·laboració que s’aniran treballant per al proper curs.

La competició Robotseny està prevista per l'11 de juny a la plaça de la Vila de Sant Celoni, on alumnes i professors compartiran la feina feta durant tot el curs.La participació de l’alumnat es dividirà en dues categories:

  • Robotseny Kids: Es desenvoluparà durant el matí de la jornada i va destinada a alumnes de 5è a 2n d’ESO amb dues subcategories: primària i secundària.
  • Robotseny High: Es desenvoluparà durant la tarda de la jornada i va destinada a alumnes de segon cicle de l'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius.

Més informació: www.robotseny.cat

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina