Divendres, 1 de juliol de 2016  -  10 h nit

Concert amb Karol Green

Activitats de La Jaima Art

Karol GreenKarol Green crea música amb el cos o, si hi ha un instrument musical, agafa ritme amb agilitat i la rapsòdia floreix. Tan oberta és amb la música que sembla que s'obre una nova manera de viure-la i captiva l'esperit de l'espectador. És una dona sud-africana que viu integrada a casa nostra des dels dotze anys. Inicià el seu periple musical als disset anys com a integrant d 'una coral de gospel, on va començar actuant de solista i assumint les tasques de coreògrafa. Com una esponja, va anar integrant coneixements en tècnica vocal, ritme i expressió corporal. La seva escola vital ha estat el gran nombre de projectes musicals en que s'ha involucrat durant els quinze  anys que porta a Barcelona, on continua tenint una participació molt intensa. Són diversos projectes i corrents que inclouen percussió corporal, soul, músiques del món, gospel i música africana. Un dels més destacats són els concerts utilitzant la tècnica del looping: primer grava una base amb diversos instruments, que li serveix de ritme per cantar la melodia. I tot de forma transparent, gaudint de la construcció en directe del procés de creació.
Amb grans dots de directora, dirigeix les corals Gospelians de Girona i Cor Gospel Gràcia, grups coneguts per la seva participació en la 1a temporada del concurs de TV3 'Oh Happy day'. Aquesta artista intrèpida, a més, ha engegat la primera jam de gospel participatiu que es va celebrar sota el nom de The Gospel Jam el 17 d'octubre 2015 a Sant Celoni. Se celebrarà cada mig any i és una oportunitat única per compartir la passió per aquest estil de música.

PROJECTA: LOOPS
Un projecta en solitàri amb la tecnologia del looping; a on la Karol construeix un univers sonor utilitzant diversos instruments musicals, teclat, guitarra, percussions i veu. Enllaça allò acústic amb la tecnologia, utilitzant suports com loopstation i efectes per poder construir les seves cançons com un puzzle, peça a peça. És així que en primera persona presenciem la fabricació d´una cançó, des del primer so fins la seva estructura global, tot rigurosament enregistrat en directe.

Lloc: La Jaima Art C/ Rusiñol, 10, 08470 Sant Celoni
Organitza: La Jaima Espai SocioCultural i d'Art
Preu: Taquilla Inversa
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina