26/02/2002

Ple de 26 de febrer de 2002

Ordre del dia:

 1. Aprovació, si escau, de l'acta de la sessió anterior.
 2. Aprovació inicial, si escau, de la modificació dels estatuts de la Fundació Privada Acció Baix Montseny.
 3. Aprovació, si escau, del conveni amb els ajuntament de la comarca i el Consell Comarcal del Vallès Oriental per al finançament de les obres de construcció d'un centre d'acollida d'animals de companyia.
 4. Aprovació definitiva, si escau, de la modificació del sistema d'actuació urbanística del sector Can Sans, per passar de compensació a cooperació.
 5. Aprovació inicial, si escau, del projecte d'obres d'urbanització del carrer Mossèn Jacint Verdaguer als efectes expropiatoris.
 6. Aprovació, si escau, de la resolució de les al·legacions presentades a l'aprovació provisional de la imposició i ordenació de contribucions especials per a l'execució de les obres d'urbanització del carrer Mossèn Jacint Verdaguer.
 7. Aprovació, si escau, de la ratificació de la modificació del contracte administratiu subscrit amb la mercantil Construccions Deumal SA per a l'execució de les obres d'urbanització del sector P-3 Les Torres.
 8. Aprovació, si escau, de l'acord d'interposició d'un recurs davant el Tribunal Constitucional en defensa de l'autonomia local i en contra de la Llei d'estabilitat pressupostària.
 9. Aprovació inicial, si escau, de l'Ordenança general de preus públics del Consorci per a la gestió dels residus del Vallès Oriental.
 10. Aprovació inicial, si escau, de l'acord de dissolució de l'Organisme Autònom Rectoria Vella.
 11. Aprovació, si escau, de l'informe relatiu a l'increment de les tarifes a percebre per part de la concessionària SOREA SA com a contraprestació de la gestió del servei d'abastament domiciliari d'aigua potable.
 12. Aprovació inicial, si escau, del pressupost consolidat per a l'exercici de 2002.
 13. Informació de la correspondència rebuda des de la celebració del darrer Ple ordinari.
 14. Informació de les resolucions dictades per l'Alcaldia i pel regidor de Governació en els mesos de desembre de 2001 i gener de 2002.
 15. Donar compte de les contractacions de personal realitzades per l'Alcaldia en els mesos de desembre de 2001 i gener de 2002.
 16. Precs i preguntes.

Acta


Tornar a Plens del 2002
Tornar a pàgina principal de Plens

Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina