07/05/2002

Ple de 7 de maig de 2002

Ordre del dia:

  1. Aprovació, si escau, de les actes de les sessions anteriors.
  2. Aprovació, si escau, de l'expedient de contractació, del plec de clàusules administratives particulars i de l'acord de licitació de les obres de reforma de l'Ateneu municipal i construcció de l'Escola de música municipal.
  3. Aprovació inicial, si escau, de la modificació de l'Ordenança municipal de circulació als efectes de la seva adaptació a la Llei 19/2001, de 19 de desembre, de reforma del Text articulat de la Llei sobre el trànsit, circulació de vehicles a motor i seguretat viària.
  4. Aprovació, si escau, de l'acord pel qual es dóna suport institucional a la creació de la Junta Arbitral de Consum de la província de Barcelona, promoguda per la Diputació de Barcelona.
  5. Aprovació, si escau, de l'acord pel qual es dóna suport institucional a la creació de la Xarxa Local de Consum que integri els serveis locals de consum de la província de Barcelona, promoguda per la Diputació de Barcelona.
  6. Aprovació, si escau, de la concertació d'un préstec amb el Banco de Crédito Local per al finançament d'inversions.
  7. Aprovació, si escau, de la moció "Trenquem el silenci, actuem abans que sigui massa tard. Solidaritat amb el Poble de Palestina".
  8. Informació de la correspondència rebuda des de la celebració del darrer Ple ordinari.
  9. Informació de les resolucions dictades per l'Alcaldia i pel regidor de Governació en els mesos de febrer, març i abril de 2002.
  10. Donar compte de les contractacions de personal realitzades per l'Alcaldia en els mesos de febrer, març i abril de 2002.
  11. Precs i preguntes.

Acta


Tornar a Plens del 2002
Tornar a pàgina principal de Plens

Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina