Inici / Cultura / Escola municipal de música i teatre / Banc d'instruments Escola Municipal de música i teatre

L'escola de música i teatre disposa d'un banc d'instruments en qualitat de préstec.

  • El Banc d'instruments no disposa de: pianos, bateries, ni guitarres elèctriques.
  • L'alumnat de piano o percussió, té la possibilitat de venir a estudiar a l'escola, segons disponibilitat del centre.
  • En el cas de voler comprar l'instrument, us recomanem que ho parleu prèviament amb el/la mestre/a d'instrument o bé truqueu a l'escola per informar-vos.
  • També teniu la possibilitat d'informar-vos de les conedicions de lloguer-compra que fan algunes botigues.
  • El cost per llogar un instrument durant un curs escolar és de 110,63€. També s'ha de pagar una fiança de 100€
  • Per a l'adjudicació dels instruments es té en compte:
    • Que l'alumn/a estigui matriculat/da al centre
    • El programa i nivell al qual està matriculat/da l'alumne/a. Prioritzant el nivell més baix.
    • Si la família és beneficiària d'ajut social
    • En cas d'empat es realitzarà un sorteig (16/07-9h)

Sol·licitud d'us per al banc d'instruments:

Què és: El Banc d’instruments està constituït per una sèrie d’instruments musicals. Estan a disposició de l’alumnat en qualitat de préstec. La finalitat del BI serà donar facilitat a les famílies de l’escola de música, a trobar l’instrument per als primers anys d’estudi, sabent que el cost de compra de la majoria d’instruments és elevat i que la mida d’alguns instruments varia segons l’edat de l’alumnat. Els alumnes reben l'instrument el primer dia de classe i se'l poden quedar fins a finals estiu.

Hi ha instruments de corda i de vent. No hi ha pianos, bateries, ni instruments elèctrics (guitarra o baix), per a aquests últims, oferim la possibilitat de venir a estudiar utilitzant les aules i els instruments de l'escola, segons disponibilitat dels espais.

Els ingressos d’aquest BI serviran per al manteniment dels instruments ja existents i per a l’adquisició de nous instruments que, a partir de la dotació existent i de les sol·licituds rebudes, es decidirà el nombre i tipus d’instrument a adquirir. Aquests nous instruments passaran a formar part de l’inventari del BI.

Qui en pot fer ús: qualsevol alumne de l'escola de música que ho sol·liciti dins del període de matrícula establert per a cada curs. 

Com ho hem de fer per sol·licitar-ho? al formulari de reserva de matrícula que l'escola us ha enviat hi ha una casella on us demana si voleu fer ús del banc d'instruments. Només cal que la marqueu. Si sou nous i no heu omplert el formulari esmentat, simplement ho podeu sol·licitar parlant amb el conserge o l'administrativa. El dia que formalitzeu la matrícula, amb la vostra signatura, haureu de portar tots els documents necessaris per a la sol·licitud del préstec.

Si ja l'heu utilitzat un curs el podeu tornar a demanar? Si, podeu tornar-lo a demanar, però en cas de no haver-hi prou instruments per a totes les sol·licituds, la prioritat serà per als alumnes de nivell Bàsic 1.

Altres opcions: També teniu la possibilitat d'informar-vos de les condicions de lloguer-compra que fan algunes botigues d'instruments musicals, com ara la botiga Musicat, de Cardedeu.

Documentació necessària. Cal portar-la el dia que vingueu a signar.

- Document de sol·licitud (l'entreguem a l'escola)

- Document de titularitat del compte bancari

- DNI titular del compte bancari

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina