30/05/2017

Inaugurat el "Racó de la Pau" a Sant Martí del Montnegre

Racó de la pau a Sant Martí del MontnegreDissabte passat es va fer l'acte inaugural de l'espai el "Racó de la Pau" a Sant Martí del Montnegre gràcies a l'esforç dels Amics de Santa Maria amb Francesc Vivas al capdavant i a l'escultora barcelonina Montserrat Garcia que ha fet la peça de Sant Francesc de forma desinteressada. L'acte va ser presidit pel bisbe de Terrassa, Àngel Saiz i va comptar amb la presència de l'alcalde de Sant Celoni, Francesc Deulofeu i el d'Arenys de Munt, Joan Rabasseda. Va comptar també amb un concert en petit format de la mezzosoprano arenyenca Rosa Maria Campasol i la coral Sant Pol Canta.

L'entitat Amics de Santa Maria, encapçalada pel calellenc Francesc Vivas, va impulsar la reconstrucció de l'ermita de Santa Maria del Montnegre i va iniciar el projecte per  recuperar l'esplendor del racó de la pau després que a l'estiu de 2014 es va produir l'acte vandàlic que va destrossar el pedestal i el robatori de la imatge del sant, segurament pensant-se que tenia més valor econòmic que el que realment tenia.

Des del Racó de la Pau hi ha una visió privilegiada del Montseny i és un espai que convida a la lectura, a la pregària i la meditació.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina