Divendres, 29 de setembre de 2023
Notícies
Voleu recordar què van fer les escoles per tenir un municipi més net?

videos_municipi_netDins de la campanya de Croada contra l'incivisme, els Supermonts van iniciar un càsting a les xarxes socials per trobar el tercer Superheroi per ajudar a tenir a un municipi més net. Diferents escoles del municipi van participar-hi, enviant vídeos de denúncia d'actes d'incívics, per demostrar així el que cal fer per respectar el medi ambient, i van demanar a altres persones a fer el mateix en una cadena de nominacions on els nominats havien de gravar-se fent un acte cívic o incívic. 

Gràcies a aquesta campanya, van participar l'escola Montnegre, l'institut Escola la Tordera, l'escola Soler de Vilardell, l'escola Josep Pallerola i el col·legi La Salle, a més de l'alcalde Francesc Deulofeu, Helena Lagarda, Jordi Deumal, Jordi Gómez i moltes persones més.

Al web municipal podreu tornar a veure aquests vídeos, on recorden les normes bàsiques de comportament envers la via pública i el municipi, però encara falta molt per aprendre i millorar! Trobareu tota la informació així com diferents manuals de bones pràctiques a l'espai dels Supermonts, on ens ensenyen en diferents vídeos i pamflets els trucs necessaris per aprendre a reciclar com cal, ser responsables amb les nostres mascotes, respectar el descans veïnal i tenir uns carrers nets. 

Entre tots, ho podem fer possible. Perquè ens agrada Sant Celoni! 

  

Croada contra l'incivisme

Informació publicada l'11 de gener de 2018
Imprimir Versió per imprimirCompartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat