18/04/2018

Presentació del segon volum del col·leccionable L'Abans. Sant Celoni. Recull gràfic 1965-1990

Divendres 20 d'abril a les 19 h a la Sala Bernat Martorell

L'Abans. Sant Celoni. Recull gràfic 1965-1990Aquest divendres, 20 d'abril, a les 7 de la tarda, es farà la presentació del segon volum del col·leccionable L’Abans. Sant Celoni, recull gràfic 1965-1990, un nou llibre que continua amb la tasca de documentar visualment la història del nostre municipi. El primer col·leccionable recollia fotografies des de l'any 1880 fins el 1965 i el segon volum està dedicat als anys seixanta, setanta i vuitanta, tres de les dècades més dinàmiques i fascinants del municipi.

L'acte de presentació serà a la sala Bernat Martorell de Can Ramis. Hi intervindrà l'alcalde, Francesc Deulofeu; Pere Tarridas, redactor del pròleg; Jaume Alcàzar, coordinador, i Josep M. Abril, autor. L'acte clourà amb una projecció de diapositives amb una mostra de les fotografies recollides.

Paral·lelament, en aquests dies, a les llibreries i papereries trobareu les cobertes i el primer fascicle de l'obra, que es repartiran gratuïtament. El recull gràfic, editat per l'editorial Edafós i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Celoni, s'editarà en 50 fascicles de periodicitat setmanal i reunirà fins a 1000 fotografies.

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina