Escènica - Teatre

A qui va dirigit: alumnat nascut entre el 2011 i 2010. 14 places.

Descripció: 

El Teatre és una eina excel·lent per al desenvolupament personal i l'adquisició d'habilitats socials així com per la formació integral dels alumnes: coneixement d'un mateix, seguretat personal, capacitat d'observació, expressivitat, domini del cos i de la veu, treball en equip, responsabilitat, creativitat, escolta activa, etc...

Treballarem el teatre des del joc teatral i la força creativa del grup els diferents aspectes:

Veu i Cos: Conèixer diferents formes de preparar la veu i el cos. Treballar dins la inseparable connexió d’aquests dos instruments i descobrir les seves múltiples possibilitats.

Veu: L’actor ha de dominar una bona dicció ” l’art d’expressar-se, de parlar en públic”. Per tant prepararem la veu a partir de la relaxació, la respiració, l’articulació, la claredat, la projecció i la col·locació del to. Treballarem la precisió del text i la manera de dir-lo.

Cos: El cos és el principal instrument de l’actor i l’actriu. Aprendrem diferents formes de preparar-lo, descobrir-lo i relacionar-nos amb els altres a través d’ell. Treballarem l’energia individual i de grup, la construcció de personatges i diferents actituds físiques.

Bases del joc: Utilitzar el joc com a mitjà adient per la introducció al teatre. Conèixer, descobrir, observar, explorar i desinhibir-se. Desenvolupar habilitats per fer ús de la capacitat dramàtica sobre de l’escenari. 

Improvisació: Entendre i assimilar les regles bàsiques del teatre a partir de múltiples improvisacions. 

Creació: Fomentar la capacitat creativa del jove implicant-lo a participar en una creació col·lectiva; des de l' idea inicial a la seva escenificació i representació.

15 Escènica

Et Escènica colors

Tornar a l'oferta formativa

Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en Whatsapp
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina