Dimecres, 13 de febrer de 2019  -  2/4 de 8 tarda

Taula rodona sobre sobirania alimentària i autogestió de la salut

Activitats de La Clau

Presentació del llibre "Fermentación. Crea recetas saludables, sencillas y transformadoras" amb l'autora Nerea Zorokiain Garin(professora de cuina experta en recerca culinària relacionada amb l'aplicació de la fermentació en la salut)
i
Taula rodona sobre sobirania alimentària i auto gestió de la salut amb:

L'Avern. La Taverna de la Clau

Espai & Seny

Cooperativa Tres Cadires

Associació Cultural L'Eixam


Col·laboradors

LaClau -  Vitae Kombucha –  Llibreria Els 4 Gats - MacroSeny por Alf Mota

El llibre "Fermentación. Crea recetas saludables, sencillas y transformadoras"de Nerea Zorokiain Garin t'obrirà les portes a una manera a crear plats en la teva cuina que mai haguessis imaginat. Simplement necessites verdura, sal i temps per a aconseguir resultats plens de sabor i textures. Aquesta tècnica culinària usada des de l'antiguitat és a més una forma de conservar els aliments, mantenint-los vius. Gràcies a la fermentació van transformant els seus nutrients i s'omplen de probiòtics que ens ajudaran a gaudir d'un sistema digestiu, immunitari i nerviós sa.

Tot seguit, tindrem l'oportunitat de conèixer projectes de proximitat relacionats amb la sobirania alimentària i l'auto gestió de la salut. Amb la participació d'Espai & Seny, un projecte agroalimentari d'àmbit local situat en el Baix Montseny (Girona), centrat a posar en marxa eines que puguin contribuir a un futur sostenible en els àmbits ecològic, social i econòmic; L'Avern. La Taverna de la Clau, un bar i restaurant de proximitat, lloc de trobada d'entitats i persones a Sant Celoni i al Baix Montseny; Cooperativa Tres Cadires, un projecte col·lectiu amb voluntat de generar desenvolupament econòmic i social al territori de les Garrigues i l'Urgell mitjançant la recuperació i producció d'un producte tradicional: el licor Vi de Nous, fet des d'un obrador propi obert al poble i a projectes que el puguin necessitar; Associació Cultural L'Eixam, espai a Sant Celoni amb una llarga trajectòria dedicada a temes de salut, de creixement personal i a la difusió cultural en relació a noves alternatives de vida i pensament.

Col·laboradors: LaClau –  Llibreria Els 4 Gats – Vitae Kombucha– MacroSeny por Alf Mota

Lloc: La Clau
Organitza: Macroseny por alf Mota
Preu: Entrada Lliure
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina