Diumenge, 22 de desembre de 2019  -  2/4 d'1 migdia (*fins al 3-1-2020)

Exposició "Matèria Extraterrestre"

Exposició organitzada pel científic Marc Boada
entre els dies 22 de desembre i 3 de gener podreu visitar una exposició excepcional, MATERIA EXTRATERRESTRE, on podreu veure una important col·lecció de meteorits procedents de tots els racons del sistema solar. Veureu meteorits metàl·lics i rocosos, pedres que giren al voltant del sol des de els orígens del sistema solar, fragments de cometes i asteroides i atenció dos mostres raríssimes, un fragment de meteorit lunar i un altre procedent del planeta Mart!

matèria extraterrestre

'Inauguració, diumenge 22 de desembre a les 12:30 a la Closca, amb una visita guiada amb en Marc Boada en la que us explicarà tots els secrets de cada mostra. (activitat gratuïta) En paral·lel farem un petit cicle de conferencies, amb col·loqui posterior, a càrrec de Marc Boada. Divendres 27 de desembre, “Origen i evolució del univers”. En aquesta primera conferència començarem parlant del bigbang per poc a poc anar descobrint l´estructura del univers, els filaments còsmics, els cúmuls de galàxies, aquestes mateixes... Dilluns 30 de desembre, “El sistema solar”. Aprofitant l´exposició de meteorits parlarem de les nebuloses planetàries, de la formació de sistemes planetaris i de tots els objectes del sistema solar. Divendres 3 de gener, “La terra i el seu futur”. Finalment, en aquesta ultima conferencia, que clou el cicle i la exposició, ens centrarem en el nostre planeta. Descobrirem les roques i minerals que el formen. Reflexionarem sobre l´origen de la vida, el de la intel·ligència i el de la tecnologia i per acabar explorarem el futur, tant de la terra com de la nostra espècie'

Lloc: Altre (ho explico més avall)
Data: 22 de desembre de 2019 fins al 3 de gener de 2020
Durada: Des del 22 de Desembre al 3 de Gener. Exposició oberta els dies no festius de 10 a 13h i de 16 a 19h.
Organitza: La Closca SCCL i Marc Boada
Preu: La inauguració i visita guiada del dia 22 és una activitat gratuïta. L'entrada a l'exposició val 3€/adult i gratuït pels menors de 12 anys. Les conferències tenen un preu de 8€/adult i 6€/menors d'edat.
Comparteix aquest contingut
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir en WhatsappAfegir l'acte al vostre calendari
Versió per imprimir
Versió per imprimir

Informació relacionada

Ajuntament de Sant Celoni · Plaça de la Vila, 1 · 93 864 12 00 · santceloni@santceloni.cat
Pujar al principi de la pàgina